Vacante pe yacht, expeditii scoala, miles building... navigatie offshore pe bune in Marea Neagra, Marea Egee, Adriatica, Ionica sau Marmara cu ale sale stramtori Bosfor si Dardanele.

Gone Sailing in Greece
650 euro/pers.

Gone Sailing in Greece

Expeditie Scoala

O saptamana de practica in insulele grecesti, unde ne propunem sa exersam tot ce inseamna manevra navei cu vele. Pe rand, fiecare participant va indeplini rolul de skipper si va trebui sa-si organizeze echipajul, sa manevreze ambarcatiunea, sub supravegherea unui instructor Mojo Yachting Club.

Vezi detalii!
Balchik Weekend
150 euro/pers.

Balchik Weekend

Navigatie Costiera

Pe traseul Mangalia - Balchik, avand ca landmark-uri Capul Shabla si Capul Kaliakra navigam de-a lungul coastei bulgaresti . Fie ca vrei sa descoperi sailingul offshore sau vrei un program de miles building mai scurt unde sa-ti exersezi cunostintele dobandite Balchik Weekend e alegerea ideala.

Vezi detalii!
Private Sea
650 euro/pers.

Private Sea

Vacanta pe Yacht

De cate experiente noi crezi ca poti avea parte intr-o vacanta de numai 7 zile? Nu stim sa iti spunem exact, dar te putem asigura ca vor fi multe si inedite. Barca si marea reprezinta mereu o combinatie castigatoare. De la rasarit pana la apus, fiecare zi va fi startul unei noi povesti de vis.

Vezi detalii!

Calendar 2020

Gone Sailing in Greece 2- 9 Mai

Locul de desfasurare: Cyclade, Grecia

Balchik Weekend 15 - 17 Mai

Locul de desfasurare: Limanu LifeHarbour, Balchik Marina & retur

Private Sea - Sporade 4 - 11 Iulie

Locul de desfasurare: Grecia - Insulele Sporade

Private Sea - Lefkada 8 - 15 August

Locul de desfasurare: Grecia - Lefkada

Balchik Weekend 9 - 11 Octombrie

Locul de desfasurare: Marea Neagra, Mangalia, Balchik