de la 65 €/pers

Team Building Sailing

Eveniment team building la sailing… o experienta memorabila in care ineditul unei calatorii pe Marea Neagra se imbina cu leadership-ul, organizarea, comunicarea si lucrul in echipa…valorile pe care vrei sa le imprimi si echipei tale.

Navigatie Costiera
Durata 1 zi
Navigatie Costiera
Safety Training
Contacteaza-ne!

Un team building scurt si la obiect... Pe parcusul unei zile echipa ta va avea parte de o experienta inedita "from 0 to Hero"; La imbarcare veti lua cunostinta cu echipamentele si regulile de safety, elementele constructive ale yachturilor cu vele iar dupa plecarea de la mal va trebui sa va organizati, coordonati si sa lucrati in echipa pentru a putea manevra nava, binenteles sub supravegherea skipperilor.

Formate propuse:

  • Training, practica manevre pe Marea Neagra zona Mangalia, 2 Mai, Vama Veche.
  • Training, navigatie costiera  Mangalia, Neptun, Olimp, Costinesti si retur.
  • Training, manevre portuale Limanu LifeHarbour - Portul Turistic Mangalia.

INCLUS IN PRET

Inchirierea ambarcatiunilor, skipperii, combustibil, end-cleaning.


EXTRA

Provizii la bord, organizare la mal, transport la/de la marina.


Ambarcatiunile noastre sunt autorizate pentru un numar cuprins intre 8 si 12 persoane (inclusiv skipper); In functie de numarul de participanti stabilim impreuna cate ambarcatiuni rezervam pentru evenimentul tau.
NU, prezenta la bordul unui velier nu este conditionata de capacitatea de a inota a participantilor. Vestele de salvare existente la bordul navelor noastre se vor purta la cerere sau la decizia conducatorului ambarcatiunii (skipperului).
NU, skipperii nostrii vor prezenta notiuni introductive in navigatia cu vele si masuri de safety la bord la inceputul fiecarui eveniment.
In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile si iesirea pe mare nu este posibila, se poate opta ca evenimentul sa se desfasoare pe Lacul Limanu pe traseul LifeHarbour - Portul Turistic Mangalia (zona protejata de valuri datorita digurilor Portului Mangalia) sau se poate reprograma.

Reduceri

-10% IN CURSUL SAPTAMANII 10% DISCOUNT

In zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi

*Avansul pentru o rezervare ferma este de minim 40%


 

Training

La bordul navelor, instructorii vor sustine safety training si notiuni introductive in manevra navei cu vele.

NAVIGATIE COSTIERA

Fie ca printre voi sunt marinari experimentati sau mateloti entuziasti, aveti la dispozitie 1 zi de "joaca" pe un velier.

Repere

Plecam din Limanu Life Harbour si navigam catre 2 Mai, Vama Veche, Neptun, Olimp sau Costinesti.

Team Work

Participantii vor trebui sa se organizeze, coordoneze si sa lucreze impreuna pentru a putea manevra velierul.