de la 100 €/pers

Team Building Premium

Eveniment team building la sailing… o experienta memorabila in care ineditul unei calatorii pe Marea Neagra se imbina cu leadership-ul, organizarea, comunicarea si lucrul in echipa…valorile pe care vrei sa le imprimi si echipei tale.

Navigatie Costiera
Durata 2 zile
Training Navigatie
Training Safety
Contacteaza-ne!

Impreuna putem stabili coordonatele unui team building remarcabil. Tu si colegii tai veti fi initiati in arta navigatiei cu vele, veti deprinde cunostinte si aptitudini ce va vor transforma in adevarati mateloti. Planificarea traseului, atingerea unor puncte intermediare si binenteles destinatia finala sunt posibile doar prin implicarea si actiunile coordonate ale echipajului sub conducerea capitanului.

Formate propuse:

  • Ziua 1: Training, practica manevre pe Marea Neagra zona Mangalia; Seara Ponton Party Life Harbour Limanu; Ziua 2: Navigatie costiera Vama Veche - Costinesti si retur.
  • Ziua 1: Training, navigatie costiera Limanu Life Harbour - Marina Belona (Eforie Nord); Seara Ponton Party; Ziua 2: Navigatie costiera Marina Belona (Eforie Nord) - Limanu Life Harbour - 40 mile nautice, 8h.
  • Ziua 1: Training, navigatie costiera Limanu Life Harbour - Portul Tomis (Constanta); Seara Ponton Party; Ziua 2: Portul Tomis (Constanta) - Limanu Life Harbour - 50 mile nautice, 10 ore.
  • Ziua 1: Training, navigatie costiera Limanu Life Harbour - Marina Balchik (Bulgaria); Seara Ponton Party; Ziua 2: Marina Balchik (Bulgaria) - Limanu Life Harbour - 90 mile nautice, 18h.

INCLUS IN PRET

Inchirierea ambarcatiunilor, skipperii, combustibil, end-cleaning.


EXTRA

Provizii la bord, organizare la mal, transport la/de la marina.


Ambarcatiunile noastre sunt autorizate pentru un numar cuprins intre 8 si 12 persoane (inclusiv skipper); In functie de numarul de participanti stabilim impreuna cate ambarcatiuni rezervam pentru evenimentul tau.
NU, prezenta la bordul unui velier nu este conditionata de capacitatea de a inota a participantilor. Vestele de salvare existente la bordul navelor noastre se vor purta la cerere sau la decizia conducatorului ambarcatiunii (skipperului).
NU, skipperii nostrii vor prezenta notiuni introductive in navigatia cu vele si masuri de safety la bord la inceputul fiecarui eveniment.
In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile si iesirea pe mare nu este posibila, se poate opta ca evenimentul sa se desfasoare pe Lacul Limanu pe traseul LifeHarbour - Portul Turistic Mangalia (zona protejata de valuri datorita digurilor Portului Mangalia) sau se poate reprograma.

Reduceri

-10% IN CURSUL SAPTAMANII 10% DISCOUNT

In zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi

-10% PLATA ANTICIPATA 10% DISCOUNT

Minim 30 zile inaintea evenimentului

*Reducerile se pot cumula!


 

NAVIGATIE COSTIERA

Fie ca printre voi sunt marinari experimentati sau mateloti entuziasti, aveti la dispozitie 2 zile de "joaca" pe un velier.

Repere

Plecam din Limanu Life Harbour si navigam catre Marina Eforie, Portul Tomis sau Marina Balchik.

Team Work

Participantii vor trebui sa se organizeze, coordoneze si sa lucreze impreuna pentru a putea manevra velierul.

Ponton Party

O petrecere marinareasca sudeaza legaturile creeate in timpul zilei si e o ocazie pentru a planifica traseul de a doua zi.