$650 €/pers.

Private Sea

De cate experiente noi crezi ca poti avea parte intr-o vacanta de numai 7 zile?
Nu stim sa iti spunem exact, dar te putem asigura ca vor fi multe si inedite. Barca si marea reprezinta mereu o combinatie castigatoare. Incearca si te vei convinge.

Grecia - Marea Egee
Vacanta pe Yacht
7 zile - 400 mile
Navigatie
Yacht Party
www. Private Sea .ro

Aventura

Siguranta la bordul unei ambarcatiuni este intaia prioritate. Cand spunem “Aventura”, nu ne referim la ceva ce ar putea periclita siguranta ta, ci la noile locuri pe care le vom explora si activitatile de zi cu zi, atat pe barca, cat si in apa si pe uscat. Ne propunem sa ne cauti si data viitoare, cu gasca deja formata.

Petreceri

“A petrece” va fi verbul de baza pentru toate cele 7 zile in care vei naviga prin peisaje superbe. Vei vedea cum marea isi schimba culoarea in nuante sublime de azur in fiecare marina in care vei acosta. De la rasarit pana la apus, fiecare zi va fi startul unei noi povesti de vis.

Relaxare

Desi pare greu de crezut ca avand la dispozitie o barca pe care poti da muzica tare, o apa care te va imbia la sarituri, pescuit, scufundari, “tarzane” (iti explicam la prima intalnire), cantat, navigat si multe alte activitati, vei avea si timp de relaxare. Garantam ca vei uita de toate grijile si te vei intoarce acasa relaxat.

Rasfat

Ne dorim sa te simti precum milionarii de pe Coasta de Azur, astfel ca toate yacht-urile sunt de ultima generatie, skipperii experimentati si prietenosi, iar toate astea se vor intampla la un pret pamantean.

Amintiri

Vor fi multe si diferite. Le vei povesti cu drag si te vor tine cu zambetul pe buze o lunga perioada… sau pana cand ne vom revedea pentru urmatoarea saptamana pe mare. Iar noi avem incredere ca se va intampla curind.

Calendar 2019

Private Sea Vacanta pe Yacht 18 - 25 mai

Itinerariu: Atena, Insulele Saronice, Insulele Ciclade & retur

Private Sea Vacanta pe Yacht 13 - 20 iulie

Itinerariu: Atena, Insulele Saronice, Insulele Ciclade & retur

Private Sea Vacanta pe Yacht 5 - 12 octombrie

Itinerariu: Atena, Insulele Saronice, Insulele Ciclade & retur


PROVIZII LA BORD

Cumparaturile comune se fac de catre membrii echipajului si costurile sunt impartite in mod egal.


EXTRA

Costul combustibilului si taxele portuale se impart in mod egal la nr. de membrii ai echipajului.