de la 120 €/pers

Corporate Regatta Premium

Corporate regatta in varianta scurta… pentru ca timpul este pretios atat in cadrul competitiei, cat si in afara ei. Pe parcusul unei zile echipa ta va avea parte de o experienta inedita “from 0 to Hero”

Yachting Competitional
Durata 2 zile
Training
Yacht-racing
Contacteaza-ne!

Corporate regatta in varianta scurta... pentru ca timpul este pretios atat in cadrul competitiei, cat si in afara ei. Pe parcusul unei zile echipa ta va avea parte de o experienta inedita "from 0 to Hero"; La imbarcare veti lua cunostinta cu echipamentele si regulile de safety, elementele constructive ale yachturilor cu vele iar dupa plecarea de la mal va trebui sa va organizati, coordonati si sa lucrati in echipa pentru a putea manevra nava, binenteles sub supravegherea skipperilor.

Formate propuse:

  • Ziua 1: Training, practica manevre pe Marea Neagra zona Mangalia; Ziua 2: Cursa "inshore" (scurta) Mangalia, Cursa "costal" Mangalia - Vama Veche si retur, premiere.
  • Ziua 1: Training, practica manevre pe Marea Neagra zona Mangalia, Cursa "inshore" Mangalia; Ziua 2: Cursa "costal" Mangalia - Costinesti si retur, premiere.
  • Ziua 1: Training, practica manevre pe Marea Neagra zona Mangalia; Ziua 2: Curse "inshore" (scurte) Mangalia, premiere.

INCLUS IN PRET

Inchirierea ambarcatiunilor, skipperii, combustibil, end-cleaning,

intocmire clasament, festivitate premiere.


EXTRA

Provizii la bord, organizare la mal, transport la/de la marina.


Ambarcatiunile noastre sunt autorizate pentru un numar cuprins intre 8 si 12 persoane (inclusiv skipper); In functie de numarul de participanti stabilim impreuna cate ambarcatiuni rezervam pentru evenimentul tau.
NU, prezenta la bordul unui velier nu este conditionata de capacitatea de a inota a participantilor. Vestele de salvare existente la bordul navelor noastre se vor purta la cerere sau la decizia conducatorului ambarcatiunii (skipperului).
NU, skipperii nostrii vor prezenta notiuni introductive in navigatia cu vele si masuri de safety la bord la inceputul fiecarui eveniment.
In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile si iesirea pe mare nu este posibila, se poate opta ca evenimentul sa se desfasoare pe Lacul Limanu pe traseul LifeHarbour - Portul Turistic Mangalia (zona protejata de valuri datorita digurilor Portului Mangalia) sau se poate reprograma.

Reduceri

-10% IN CURSUL SAPTAMANII 10% DISCOUNT

In zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi

-10% PLATA ANTICIPATA 10% DISCOUNT

Minim 30 zile inaintea evenimentului

*Reducerile se pot cumula!


 

Training

La bordul navelor, instructorii vor sustine safety training si notiuni introductive in manevra navei cu vele.

Team Work

Participantii vor trebui sa se organizeze, coordoneze si sa lucreze impreuna pentru a putea manevra velierul.

Regatta

Concurentii vor avea ocazia sa puna in practica elementele prezentate in prima zi.

PREMIERE

Pentru ca efortul merita recompensat, evenimentul se va finaliza cu premierea concurentilor.