Evenimente de tip Team Building sau Corporate Regatta. Leadership, organizare, comunicare, lucru in echipa... de toate aceste lucruri este nevoie pentru a naviga cu o ambarcatiune cu vele.

Ambarcatiunile noastre sunt autorizate pentru un numar cuprins intre 8 si 12 persoane (inclusiv skipper); In functie de numarul de participanti stabilim impreuna cate ambarcatiuni rezervam pentru evenimentul tau.
NU, prezenta la bordul unui velier nu este conditionata de capacitatea de a inota a participantilor. Vestele de salvare existente la bordul navelor noastre se vor purta la cerere sau la decizia conducatorului ambarcatiunii (skipperului).
NU, skipperii nostrii vor prezenta notiuni introductive in navigatia cu vele si masuri de safety la bord la inceputul fiecarui eveniment.
In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile si iesirea pe mare nu este posibila, se poate opta ca evenimentul sa se desfasoare pe Lacul Limanu pe traseul LifeHarbour - Portul Turistic Mangalia (zona protejata de valuri datorita digurilor Portului Mangalia) sau se poate reprograma.

Reduceri

-10% IN CURSUL SAPTAMANII 10% DISCOUNT

In zilele de Luni, Marti, Miercuri, Joi

*Avansul pentru o rezervare ferma este de minim 40%